HONEY BEE HIGHLIGHTING

POWER BANK

PowerJa, jeg er den type, som altid har min mobil i hånden. Jeg elsker sociale medier, at tage billeder og snakke i telefon. Dette gør, at mit batteri hurtigt ryger ned på 20 % – uh oh! Så går der lidt panik i ML her.

Jeg skiftede i Januar min iPhone 5s ud med en iPhone 6, som gjorde at batteritiden blev SÅ meget bedre, så en power bank behøves ikke på daværende tidpunkt. Men nu er jeg blevet færdig med uddannelse, flyttet hjem – på laaaandet – og skal måske til at pendle frem og tilbage på arbejde, når jeg forhåbentlig snart får et. Derfor får jeg rig mulighed for at bruge offentlig transport og dermed dræne mit batteri for groft!

Min søster købte for nogle måneder siden en fin lyserød dims, som jeg synes var superb lækker og smart. Den lyserøde dims var en Power Bank som giver dit batteri ekstra levetid! Jeg valgte denne lækre metaliske blå, som er blevet en fast del af min taske essentials. Power Bank’en kan sikkert fås i et hav af butikker, udformninger og priser, men denne er købt i Glitter, ja Glitter, til den nette sum af 150 kr. Lækkert!

Dræner du dit batteri for groft? Har du selv en fin lille sag som denne?

Knus Marie-Louise

 

4

  • Do it! Du vil ikke fortryde at få fat i en 😉 haha
    Ih tusind tak – det er jeg glad for du siger 😀 Jeg kigger lige forbi.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, netop! Og når man nu bruger den så meget som man gør, så kan der godt gå lidt panik i en, når der ikke er meget strøm tilbage 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sus

    Det var faktisk ret smart! Min mobil er ved at være mæt af dage – eller batteriet er i hvertfald. Måske man skulle anskaffe sig sådan en her til at have med i tasken 🙂

    I øvrigt er det en rigitg fin blog du har!

    Måske du har lyst til at kigge forbi min blog også? Jeg har pt. en rigtig fin giveaway kørende, der slutter i morgen:
    http://bedstitest.blogspot.dk/2015/05/vind-handlavet-nepalesisk-kugledesign.html

    God dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er super smart – især når man ikke har et strømstik udenfor rækkevidde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HONEY BEE HIGHLIGHTING