COFFEE & CLARINS

MAKEUP OF THE DAY | UNLEASH

UNLEASHMOTD - UNLEASHMOTD - UNLEASH1Yaaaaas, I’m wearing makeup today! Jeg har ikke haft makeup på de sidste par dage så i dag ville jeg give den gas med lækre læber! Som jeg skrev i indlægget i går, så elsker jeg at have stuff på mine læber – hvad end det er farve, pleje eller noget i mellem.

Som base har jeg valgt at hive min Benefit Bigger Than BB i farven Light. Den har været i gemmerne siden sidste forår, da jeg var i Vietnam. Jeg synes personligt, at den fungere bedst på ikke-tør hud, så derfor bruges den i forår-sommer perioden. Øjenlågene prydes med min ynglings øjenskygge-dims. Rimmel Scandaleyes Eyeshadow Paint i farven Rich Russet er min ultimative ynglings. Den bliver siddende hele dagen og så passer den bare perfekt til mine brun-grønne øjne. Kinderne får en lækker glød med min nye kærlighed Max Factor Creme Puff Blush i farven Alluring Rose – wowza. Kan allerede mærke nu, at den bliver et hit til sommer!

Nu hvor jeg “bare” har haft Clarins (her) på læberne de sidste par dage, skulle der selvfølgelig gives lidt gas på læbefronten. Den heldige vinder blev Makeup Revolution Lip Lava i farven Unleash. Jeg elsker de her Lip Lava’s – har alle farverne. De er über pigmenteret, lette at påføre og holder superb godt – og så koster de kun £2.99!! Kan bestemt anbefales! Sig lige til hvis I kunne tænke jer at se alle farverne på læberne og som swatches. Laver gerne et indlæg.

Hvad har I på af makeup i dag? Ønskes der et Lip Lava swatches indlæg?

Knus Marie-Louise

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

COFFEE & CLARINS