MAKEUP REVOLUTION | HAUL

WOMF | SIMPLE

WOMF - SIMPLEWOMF - SIMPLE FACE FINALSom jeg vidst nok har nævnt, så skal jeg flytte – og det er lige om snart. Så I onsdags tog jeg og min mors mand ud i huset. Min nye sofa skulle leveres, og der var en dejlig brun væg i stuen, som skulle males hvid!

Jeg har utrolig mange makeup-frie dage, da jeg er arbejdsløs og bor ude på landet hos min mutti og hendes mand – så selvom det kun var en rengørings *slash* arbejdsdag, så skulle der lidt makeup på. Bare lidt.

For det første, så er makeupbilledet nok mit mest liked på instagram (mlhauken) – how crazy is that!? Benefit Big Easy blev brugt til basen. Den giver et superb let og naturligt finish, men dækker alligevel rødmen fint. Brynene blev fremhævet med Eyebrow Kit fra ELF – bruger dog kun voks siden. Har lige købt et andet brow kit fra MUR (her), så er spændt på at bruge det. Min ALL TIME FAVE blush kommer fra Max Factors Creme Puff linje – her i farven Alluring Rose – Lææææækker! Skal vidst have fat i flere. Det er den eneste jeg bruger lige for tiden.

Ingen øjenskygge i denne omgang, så derfor skulle der da masser af mascara på. Min ynglings duo er GOSH Cosmetics Catchy Eyes Mascara på de nederste vipper, og Too Faced Better Than Sex Mascara på de øverste. Too Faced’s mascaraen smitter af i løbet af dagen, så derfor begyndte jeg har bruge den fra GOSH på de nederste vipper – SUPERB!

Hvad synes du om makeuppen? Har du prøvet nogle af produkterne?

Knus
Marie-Louise

2

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MAKEUP REVOLUTION | HAUL