CAMPING BITS | THE MAKEUP

BEAUTY | RECENT POLISH PICK-UPS

Beauty - recent nail buys 3Beauty - Recent nail buysJeg kan godt lide lakker, og har nok af dem – i følge min mor som ejer 2-3 stk. Jeg har købt 4 nye lakker over de seneste 2 måneder, og tænkte at jeg lige ville dele dem med dig. Min mors mand ville nok sige, at flere af dem ligner nogen jeg har i forvejen – de ligner nok, men der er stadigvæk forskel 😉

Oh well, 3 af dem har jeg købt på Luxplus. Jeg har hørt godt om Rimmel London 60 Seconds lakkerne, og har aldrig prøvet dem – så da jeg fandt dem til 19 kr, come home to mama. Round and Round The Garden er en perfekt farve til efteråret – min ynglings årstid! Den flotte Let’s Get Nude er bare skøn hele året. Det skal lige siges, at penslen er right up my street. Den er bred ligesom Essie’s (my fave)

OPI’s lakker er åndsvagt billige på Luxplus, og det er min veninde’s ynglings lakker, så skulle da lige prøve en. Faldt pladask for denne smukke blå, Keeping Suzi At Bay. Den sidste er en lækker Essie. Matas havde i starten af måneden tilbud på alle Essie lakker, og det tilbud skulle lige udnyttes til at få fat i Peach Side Babe, som jeg har savlet over siden Summer 2015 kollektionen kom ud. Så smuk!

Hvad synes du om farverne? Har du købt nogle lakker på det seneste?

Knus
Marie-Louise <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CAMPING BITS | THE MAKEUP