REVIEW | TANYA BURR COSMETICS LIP GLOSS LUNCH DATE

BUDGET-VENLIGT | JEG HAR VÆRET UDE AF DØREN-LOOK

12048475_10206313153161304_368540919_n22whiteJeg ved ikke om det bare er mig, men det er som om at jeg får mere ud af dagene herhjemme, hvis jeg lige har en smule makeup på. Lad mig introducere, den budget venlige udgave af et let men præsentabel hverdags look.

Jeg har tendens til rødme – også uden nødvendigvis at blive forlegen – så et produkt med lidt dækkeevne er et must. I dag har jeg brugt Maybelline Dream Fresh BB i Light, som har en let dækkeevne, og er dejlig behagelig på huden. Brynene skal da også lige ha’ en frisker – og denne Maybelline Brow Satin i Medium Brown, giver de perfekte hverdags bryn. Jeg plejer at give dem lidt mere farve, men til det her lette look ville jeg gerne have let-ish bryn.

Min go-to øjenskygge trio er denne smukke GOSH Copenhagen Eyelight Trio i 003 Chunky Chocolate*. I dag brugte jeg dog kun den øverste øjenskygge, som er en perfekt gold-ish champagne. Vipperne fik sig en tur med GOSH Copenhagen No Limit Lash Mascara* – som jeg tester for tiden.

Mine cheeks har fået en frisk jeg-har-været-ude-af-døren-idag glød med Rimmel London Lasting Finish Soft Colour Blush i 020 Pink Rose. Læberne skifter farve alt efter hvad jeg føler for – Tanya Burr Lip Gloss‘en blev den heldige vinder i dag – anmeldelse her.

Hvad er dit go-to lette look?  

Knus
Marie-Louise xx

*tilsendte produkter til testning (se mere; review A-Å)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

REVIEW | TANYA BURR COSMETICS LIP GLOSS LUNCH DATE