NOTD | JUMP AND SLIDE

GODTE-POSEN! #ODENSEBLOGGERTRÆFDK

BABADUTNøglesnor; www.babadut.dk | Skilt designet af Anne-Mette

Jeg vil altid være straigt-up med jer omkring tilsendte produkter, sponsoreret indlæg mm., og i dette tilfælde omhandler det bits & bobs fra #odensebloggertræfdk. Dette er både godt og ondt, da der bestemt er produkter som jeg med glæde vil skrive indlæg om, men så er der andre hvor jeg skal være lidt mere kreativ 😉 Jeg takkede ja til godte-posen, og tog det som en udfordring.

Jeg vil prøve så vidt muligt at sprede indlæggene lidt ud, og blande dem, da jeg ikke ved noget værre end 4000 (ah måske ikke lige 4000 – but you get the gist) indlæg med sponsoreret produkter i streg. Jeg håber I vil tage godt imod dem, jeg vil i hvert fald gøre mit bedste på at gøre dem interessant for jer samt holde fast i bloggens primære tema – beauty.

BABADUT.DK | Snoren er af fin kvalitet, og jeg bruger den til at holde styr på mine ekstra nøgler. Babadut specialiserer sig i tryk på diverse produkter – og det kan man godt sige at de har styr på, trykket krakelere ikke, hvilket ellers er noget jeg har været ude for med tryk. Jeg kunne godt finde på at få trykket noget sjov på en T-shirt 😉

Jeg kommer til at referere – og linke – til dette indlæg i #odensebloggertræf relateret indlæg.

Knus
Marie-Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NOTD | JUMP AND SLIDE