Her er en oversigt over de produkter, som jeg har anmeldt. Den er lavet for at gøre det lidt lettere, at finde et bestemt produkt. Anmeldelserne står i alfabetisk rækkefølge udfra mærket.

Bare for at gøre det helt klart, så er alle anmeldelserne baseret på mine egne erfaringer og testninger af produkter. Dette gælder både produkter som jeg selv har købt, og eventuelle produkter som jeg har fået sendt til testning. For at gøre det overskueligt, er de produkter som jeg har fået tilsendt markeret med *. Det er vigtigt for mig at I ved, at jeg altid er ærlig i mine anmeldelser – ellers ville de jo ikke være noget værd at læse! 😉 

A

B
BATISTE; DRY SHAMPOO – TROPICAL
BUMBLE & BUMBLE SUNDAY SHAMPOO 

C
CREIGHTIONS CHEERY & WILD FIG BATH & SHOWER GEL

D

E
ESSIE – SAND TROPEZ

F

G

H
H&M BEAUTY CREAM LIP COLOUR – HEIRLOOM
H&M BEAUTY CREAM LIP COLOUR – KOMBUCHA

I

J
JOHN MASTERS ORGANICS – SHINE ON 

K

L

M
MILK_SHAKE ACTIVE YOGHURT MASK 

N

O

P

Q

R
RIMMEL LONDON LASTING 25H FINISH FOUNDATION – 201 CLASSIC BEIGE 

S

T
TANYA BURR COSMETICS; LIP GLOSS – LUNCH DATE
THE BODYSHOP: HONEY BRONXE HIGHLIGHTING DOME – 01

U

V

W

X

Y

Z

Æ

Ø

Å