YOU'VE GOT MAIL | 20 % PÅ BEAUTY

3 DANISH WEBSHOPS TO LOOK OUT FOR + RABAT KODER

danske shopsJeg kan godt li’ at støtte op om projekter. Især mindre virksomheder. Det er bare fedt at kunne være med til at hjælpe dem, og se dem vokse med tiden. Disse 3 virksomheder er nogle nyere danske virksomheder – der er en Beauty, Beauty meets Technologi og en Technologi!

SHOP SILAH – Rabat kode: COSTUME15 (Gælder tom. 27/6 og giver 15 %)
Shop Silah sælger beauty og fashion accessories. Det er 2 danske piger som står bag shoppen – jeg mener de er søstre – how cool is that! Jeg har efterhånden fulgt Laura Leth på instagram et godt stykke tid nu. Hun laver de smukkeste makeuplooks, og så interagere hun med sine følgere, hvilket jeg synes er superb fedt og nede på jorden. Jeg har kigget meget på disse vipper, disse solbriller og dette smukke ear cuff!

SHOPIII Rabat kode: byhauken (Giver 10 %)
Jeg fandt denne shop via facebook, og har siden savlet godt grundigt over deres iSkelter Beauty Station – amen prøv lige og se hvor fin den er (her)! Jeg har været så heldig at kunne dele min glæde over produktet med en rabat kode til jer. Jeg skal selv have fat i den Beauty Station når jeg får penge .. efter min flytning! Shopiii sælger også Blenders Eyewear og andre former for iSkelter – som de eneste i Danmark.

COVER BIKSEN
Denne shop ville jeg dele med jer fordi det simpelthen er lækker billigt, og med gratis fragt!. Det er en af min lillebror kammerater, der har startet virksomheden op, hvilket er så cool altså. Jeg har lige bestilt et headset, da mine er virkelig slidte, og der er noget galt lyden i dem – hvilket jo ikke er særlig smart, når det ligesom er det, der er meningen med dem 😉 Jeg tror også, at jeg vil gøre lidt i et Panserglas.

Kender I til disse webshops? Kender du til andre nye danske webshops – del gerne!

Knus
Marie-Louise

4

  • Nej, endnu ikke 🙂 Men jeg synes bestemt at den ser vildt lækker ud!
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Ej hvor ser den lækker ud den Beauty station! Har du selv købt den? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linnea A. Petersen

    Jeg er derudover begyndt at følge dig. Din blog er super fin!
    Jeg glæder mig til, at læse med!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linnea A. Petersen

    Super fede webshops!
    Jeg overvejer utroligt meget, at købe nogle af de vipper.
    De ser super lækre ud!

    Kram, http://www.facebook.com/ahmfashion

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

YOU'VE GOT MAIL | 20 % PÅ BEAUTY