WOMF | THE NUDES.. ISH

EMPTIES | SHOWER EDITION

Empties #1Jeg tror faktisk at det her er mit første se mit skrald indlæg. Jeg elsker faktisk at læse, og se, disse slags indlæg. Jeg er vildt nysgerrig af person, og at se folks beauty skrald… er bare spændende! Sammen med en dejlig kop kaffe, vil jeg gennemgå de seneste bad-produkter som jeg har brugt op.

CREIGHTIONS Cherry & Wild Fig – 15kr | Jeg var i desperat nød efter en shower gel, og jeg er heldig nok til at bo tæt på en Normal – så smuttede da lige forbi. Disse Creightons-shower gels var billige så tog chancen med Cherry & Wild Fig Sensual Bath & Shower Gel, da det var den duft der tiltalte mig mest. Duften mindede mig om et eller andet, som jeg bare ikke kunne sætte finger på. Har dog senere fundet ud af at den minder om en Britney Spears parfume. Den fungerer helt fint for mig, udtørrer ikke min hud, men er bestemt heller ikke den mest fugtgivende. Jeg kunne nok godt finde på at smide den i kurven igen, men det er ikke fordi jeg har travlt med at komme afsted.

MILK_SHAKE Active Yogurt Mask – 123 kr. | Fås billigere på Luxplus (59kr). Jeg har ærlig talt ikke det helt store at sige om denne fugtgivende maske. Den fungerede ok, men er ikke noget jeg vil smide mine penge efter igen – det er den for dyr til. Den gav fugt til håret, men ikke umiddelbart så meget at jeg jeg ville råbe hurra for det. Jeg har tendens til krøl og skal derfor bruge godt med fugt.

BUMBLE AND BUMBLE Sunday Sampoo – 160 kr. | Dette er en cleansing shampoo – med det menes der at den går ind og renser dit hår i dybden. Jeg bruger den normalt før en form for hårmaske, da shampooen giver håret en form for Blank Kanvas følelse. Den er også perfekt at bruge om søndagen efter en bytur, hvor du højst sandsynligt har pakket masser af produkter i håret. Ja, den er ret dyr men den holder virkelig længe, da det ikke er en shampoo som skal bruges hver gang du vasker hår. Den her shampoo for en kæmpe thumbs up, og jeg skal i Magasin efter en ny – snart!

Har du prøvet nogle af disse produkter? Hvad synes du evt. om dem?

Knus
Marie-Louise <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

WOMF | THE NUDES.. ISH